За да зададете маршрут, въведете адресите, или използвайте десния бутон на мишката.

За нас


Евролийз Такси е таксиметрова компания, създадена през 2009 година.

Целите ни са предоставяне на качествени услуги, изцяло съобразени с изискванията на клиента, таксиметрови водачи, отговарящи на всички законови изисквания за управление на таксиметрови автомобили, което гарантира безпроблемен превоз на нашите клиенти.

Компанията разполага със собствен автомобилен парк, който включва нови автомобили, оборудвани с GPS система, специализирана за таксиметров превоз.

Наши клиенти са корпоративни дружества, посолства и консулства в страната.


С Евролийз Такси, пътувате комфортно и сигурно!

 • Социална отговорност

  Корпоративната социална отговорност е философия за отношението на бизнеса към обществото. Нашата концепция е да интегрираме в работата си дейности по опазване на околната среда, подкрепа на българското образование и култура, както и социални инициативи.

  Повече...
 • Условия за работа

  Евролийз такси е фирма, която назначава шофьорите на трудов договор. Автомобилите са собственост на компанията, а сигурността и обслужването им са на по-високо ниво. Назначаването на нови служители става след внимателен подбор за личните качества на кандидатите.

  Повече...
 • Малко история

  Примитивни прототипи на такситата са се появили в Лондон през 1636, а в Париж, няколко години по-късно. Първите моторизирани наемни екипажи - ФИАКРИ (фр.fiacre)се появили във Франция през 1890, но нямали особен успех.Не били по джоба за бедните, а богатите си имали свои собствени возила.

  Повече...
 • Грижа за служителя

  Повече...
 • Презентация на фирмата

  Евролийз Такси е създадена през 2009 г. с основен предмет на дейност таксиметрови услуги. Компанията е най-новото дружество в икономическата група на Еврохолд България, части от която са и Евроинс Иншурънс Груп, Авто Юнион Груп и Евролийз Груп.

  Повече...
 • Вицове

  В едно такси се возят американец,руснак и Бай Ганьо. На един остър завой таксито излита от пътя и пада в пропаст. Докато колата лети надолу, американецът се моли, руснакът псува, а Бай Ганьо крещи: - Хей шофьора, изключи апарата!

  Повече...