За да зададете маршрут, въведете адресите, или използвайте десния бутон на мишката.

Услуги


Евролийз Такси EООД се стреми да бъде фирма, която предлага модерна, съвременна услуга. Начинът на подбор на служителите, съвременните коли с подходящо за дейността оборудване позволяват на фирмата да предлага комфортна услуга , търсена от фирмите и гражданите на София.

Автомобилите на "Евролийз такси" ЕООД са много подходящи за превоз на хора в неравностойно положение, превоз на обемист багаж, за детски колички и други.

 • Употребявани автомобили на лизинг

  Евролийз Такси осигурява автомобили на лизинг със сключване на франчайз договор. Броят на автомобили е ограничен.

  Повече...
 • Нови автомобили на лизинг

  Евролийз такси предоставя от м.септември 2014 г. нови коли на лизинг за работа към фирмата: За 48 месеца по 684 лв. на месец с включени всички видове застраховки в тази сума. За информация тел.+359 899 999 156

  Повече...
 • Корпоративни услуги

  Евролийз Такси предлага услуги за юридически лица по опростена процедура със ситема за ваучери, които се използват през целия месец, като на края на периода се издава данъчна фактура за извършените разходи.

  Повече...
 • Точен час

  Евролийз Такси Ви предлага услугата "ТОЧЕН ЧАС". В случай, че желаете таксиметровият автомобил да бъде в точен час на желано и удобно за Вас място, се обадете предварително на телефона за поръчки 02 91 888.

  Повече...
 • Рент-а-кар

  Повече...
 • Запитване за реклама

  Повече...
 • Трансфер

  При извършване на услугата”ТРАНСФЕР”се заплаща допълнително сумата от 20 лева, което включва до 30 минути изчакване на /гост/клиент с табела на аерогара,гара...След като се качи клиента в таксито се включва касовият апарат и се извършва нормален курс със регламентираните цени на фирмата в рамките на София.

  Повече...
 • Партньорска мрежа

  Евролийз такси предлага лизингови договори и коли под наем в други градове на страната .За целта кандидатите биват одобрявани и след подписване на нотариално заверен договор, заплащане на предварителна вноска получават автомобила. За момента имаме контакти и работещи автомобили в няколко варненски такси компании и Бургас.

  Повече...
 • Поръчай такси

  Клиентите на Евролийз такси могат да изберат един от три начина да поръчат своето такси.

  Повече...