За да зададете маршрут, въведете адресите, или използвайте десния бутон на мишката.

Партньори


С чувство на уважение благодарим на нашите партньори. Без взаимодействието ни с тях, нашата дейност би била немислима.  Благодарение на установените през годините партньорски отношения в дух на взаимно разбирателство,  уважение и грижа за клиентите, днес нашите клиенти могат да разчитат на перфектна услуга.

Бихме искали горещо да препоръчаме нашите партньори

 

Auto Italia

Ауто Италия ЕАД е официален вносител за България на Fiat, Fiat Professional и Lancia.

Avis

Булвария Рент а Кар ЕООД притежава лиценза на Avis Европа за България. През 2005 г. Булвария Рент а Кар стана част от Auto Union ЕАД. Други компании в структурата на холдинга са официалните вносители за България на Fiat & Lancia (Auto Italia), Mazda (Star Motors), Alfa Romeo, Piaggio, Gilera & Vespa (Milano Motors), Opel & Chevrolet (Bulvaria), Maserati (Gransport Auto), както и Motobul - дистрибутор на моторни масла Castrol и BP

Budget

Budget комбинира силата на едно от най-големите имена в сферата на отдаването на автомобили под наем в съчетание с местния опит и познание, раздвиженост и способност за преценяване на перфектната цена за услугата, от която се нуждааете. Основан през 1958г., марката Budget е лицензирана в Европа, Средния Изток и Африка като Zodiac Europe Ltd. (собстевеност на AVIS Europe Plc). Офисите на Budget са или директна собственост или франчайзингови компании.

Meblik

Meblik носи радост на децата – помага на нуждаещите се. Предлага мебели за деца и младежи. Всяка част от мебелите на Meblik е тествана и съответства на всички задължителни европейски стандарти за издръжливост, стабилност и здравина. Нашите продукти са напълно безопасни и отговарят изцяло на изискванията за продукти, предназначени за деца.

Eurohold

Еврохолд е водеща българска компания, оперираща на Балканите и фокусирана в предлагането на небанкови финансови услуги, управление на активи, общо застраховане, лизинг и продажба на нови автомобили. Успешното интегриране на тези взаимно допълващи се дейности подпомага създаването на устойчиви и рентабилни канали за продажба и води до реализирането на значителни финансови и оперативни синергии.

Eurolease Auto

Евролийз Ауто е лизинговото подразделение на икономическата група на Еврохолд България. Компанията е създадена през 2004 година и е част от лизинговия подхолдинг Евролийз Груп. Евролийз Ауто е специализирана в лизинговане на автомобили.

Eurolease Auto

Застрахователно дружество ЕВРОИНС АД e една от първите застрахователни компании в България получила лиценз за Общо застраховане по новия закон за застраховането от 1998 год. - Разрешение за извършване на застрахователна дейност №8 от 15.06.1998 год., издадено от Националния съвет по застраховане при МС на Република България.
Търговският модел на компанията е насочен към предлагането на пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове и осигуряващи комплексно застрахователно обслужване на клиентите. Портфейлът на Застрахователно дружество ЕВРОИНС АД обхваща над 40 броя застрахователни продукти, които покриват 18 вида застраховки от общо 18 разрешени на общозастрахователните дружества.

Gala

Gala Collezione е носител на многобройни награди!Нашата специалност са мебелните комплекти, тапицирани с висококачествена кожа, внасяна от най-добрите производители на кожи в Италия и Бразилия. Имайки предвид разнообразните нужди на нашите клиенти, разработихме три продуктови линии Gala – Collezione, Primo и Sweet Sit. Нашата амбиция е да създаваме красиви, функционални и разнообразни мебели.

Euro medic

Евро Медик Клиники предлагат медицински услуги с отлично качество при персонално отношение към всеки, обърнал се за специализирана извънболнична медицинска помощ.
Центърът разполага със съвременна медицинска апаратура за диагностика във всички области на медицината и съвременна компютъризирана система за водене на лични здравни досиета и съхранение на данните за всеки пациент.
Лечебната дейност в Медицински център Евро Медик се осъществява в съответствие с правилата за добра медицинска практика, стандартите за диагностика и лечение при спазване Кодекса за професионална етика и правата на пациента.
Търговският модел на компанията е насочен към предлагането на пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове и осигуряващи комплексно застрахователно обслужване на клиентите. Портфейлът на Застрахователно дружество ЕВРОИНС АД обхваща над 40 броя застрахователни продукти, които покриват 18 вида застраховки от общо 18 разрешени на общозастрахователните дружества.