За да зададете маршрут, въведете адресите, или използвайте десния бутон на мишката.

Кола за удобство


Fiat Qubo е разработена на базата на лекотоварния модел Фиорино и е представител на MPV (Multipurpose Vehicle – Многофункционални автомобили).
Колата предоставя огромно пространство, което може да се използва по множество начини.Автомобилът е лесен за каране като лека кола, а предоставя пространство като миниван. Практичността е търсена във всички аспекти - колата има две плъзгащи се задни врати, интериор който лесно се пренарежда, за да стане максимално полезен.

В стандартен режим колата има пет седящи места и предлага достатъчно място за краката. Пътниците имат отлична видимост върху пътя и пространство за комуникация с другите пасажери.

В оборудването на модела има системи за активна безопасност като спирачна антиблокираща система с електронно разпределение на спирачното усилие и пасивна безопасност, като триточкови предпазни колани и предни и странични въздушни възглавници.

Лятната и зимната отпуска, както и всяко пътуване могат да се превърнат в неприятно изживяване, но Fiat Qubo няма да допусне настроението на пътниците да бъде помрачено от нещо.

Автомобилите на "Евролийз такси" ЕООД са много подходящи за превоз на хора в неравностойно положение, превоз на обемист багаж, за детски колички и други.